Първият учебен ден ... За единадесети пореден път ми се случи това нещо... И за разлика от всеки предишен път.. Този път не ми пукаше особено :)
Така като гледам, моята колежка наистина е изпратила лятото по доста кофти начин... При мен нямаше нищо такова - вчера цял ден спах в очакване да ме извикат на работа (за последно), но това не стана... Заради бурята тока гаснеше няколко пъти, а при първият ми се изключи LAN картата и нямах интернет няколко часа... Доста се изнервих, но след като тока спря още 2-3 пъти установих, че LAN картата пак работи, а интернета си е пушка... Та общо взето ядове и сън - никаква носталгия.

Иначе относно училището - още от седмица насам се надъхвах за този ден и като цяло днес бях зареден с положителна енергия и доста готино настроение. Всичко мина като по вода - събрахме се една част от класа (в интерес на истината за 3 години само веднъж сме се събирали целият клас, но пък сме 27 човкеа ;) ), видяхме се, посмяхме се, информирахме се за утре - и всеки по пътя си...
Тръгнахме една групичка уж за центъра (Асеновградския), а то стана така че след час бях с друга група на влака за Пловдив :D

Имаше доста емоции днес, но както винаги имаше и разочарование и лееееееееека горчивина, създадени от една или друга ситуации..

Общо взето денят мина добре! Всичко беше горе-долу като очакваното, че дори и по-добре ;) Сега остава само да ми донесат телефона и всичко ще бъде 6+!!

Скоро се очаква да завали, така че мога да се отдам на една дрямка (едно от нещата, които ми липсваха цяло лято:)).

Колежке.. ? ;]