Здравейте! Още веднъж имам нужда от вашата помощ!!! Този път молбата ми е по-малка - може би сте чули, или сте гледали по новините, или дори сте били свидетели на драмата в Асеновград преди 2 дни. Но каква ти драма, по дяволите - то беше ОТВЛИЧАНЕ!!!!! ОТВЛЯКОХА ДВЕ ДЕЦА!!! ПОЛИЦИЯТА, ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ, СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛКА и една тъпа, ТЪПА, полякиня!!!

Който не знае може да гледа клипчето :Момченцето успява да избяга, но както сами виждате момичето бива буквално набутано в шибаната правителствена кола. Опитът на всички съпричастни хора да попречат детето да бъде ИЗВОЗЕНО е неуспешен и правителствената кола изхвърча с мръсна газ към полското посолство в София.

В интернет се появи подписка срещу това зверство, а в неделя ще има протест пред полското посолство в София. Молбата ми е да се подпишете в подписката, защото подобни случаи трябва да ИМАТ ГЛАСНОСТ!!!! ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА СИ !!!!

Адреса на подписката :

http://bgpetition.com/dve-bulgarski-detza/index.html

Извкада от Actualno.com :
"
След целодневния отзвук на скандала около семейната драма в Асеновград и насилственото отнемане на две деца от баща им в интернет пространството вече се разпрострянява петиция "ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ, В ИМЕТО НА ДВЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА".

Адресът, на който може да подкрепите инициативата, е . Моля, подпишете!

Граждани от всички краища изразяват своето възмущение към случката и призовават за единство и подкрепа. За целта вече е взето решение за протест пред Полското посолство в неделя.

Шествието се планира за 14:00 и ще завърши около 17:00 часа. Адресът на посолството е София, ул. Хан Крум No.46.
"

ДА СПАСИМ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!